Wil je lid worden van de
muziekvereniging?

Wil je een instrument bespelen?

Met plezier en enthousiasme samen muziek maken staat bij ons voorop. Alle muzikanten zijn welkom. Om mee te spelen met ons orkest is een diploma niet nodig. Wel moet u kennis en ervaring hebben dat gelijk is aan het HaFaBra A-diploma. Heeft u dit niet? Geen probleem want voor beginnende muzikanten is er voorafgaande aan de repetitie een beginnersorkest. Naast muzieklessen leert u meteen samenspelen. Dit helpt u met uw ontwikkeling tijdens de lessen en het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Muzieklessen worden door de vereniging via Kunst en Coo in Oosterwolde. Een muziekinstrument en muziekstandaard krijgt u te leen. Hiervoor wordt u lid van onze vereniging. U bent van harte welkom voor een proefles of kom een keer bij onze repetitie kijken.

Repetitieavond

De repetities vinden plaats op dinsdagavond in basisschool de Mandebrink aan de Steegde 29 te Appelscha. Van 18.45 – 19.25 uur speelt het beginnersorkest. Daarna repeteert het A-orkest van 19.30 – 21.45 uur. Op de helft van de repetitie is er een pauze. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Lijkt het je leuk om te komen kijken of mee te doen? Neem voor informatie contact op via info@laudando.nl.